PRUDENTIAL INSURANS

Sunday, March 22, 2015

Berseminar di Klana Beach Resort, Port Dickson,Negeri Sembilan


Klana Beach Resort ni tempat yang elok buat seminar ke, family day ker dan apa apa sahaja lagi yang sesuai.

sebab pemandangan dia tepi laut. Subhanallah cantik sangat.

masa seminar pun wujud aura bersemangat nak dengar talk ! at the same time dalam hati kan best kalau dapat mandi laut ni. heeee


ruangan dalam hotel dia pun selesa.

setiap pagi setiap petang setiap masa diorang akan pasangkan lagu lagu yang kearah kesedaran bahawa dunia hanya seketika . ada lagu opick. pagi pagi lepas subuh korang akan dengar alunan ayat ayat al quran.


aritu aku ada amik pamplet dia nak tengok harga, nanti kalau jumpa aku letak ya.


sesiapa yang nak berhoneymoon pun tempat ni cukup selesa.


dekat depan hotel ada satu galeri planet planet dan juga tempat teropong anak bulan.

Di bawah merupakan gambar yang menunjukan keselesaan hotel ni. Selamat melihat