PRUDENTIAL INSURANS

Friday, August 28, 2015

1 Pizza 2 Rasa



Promotion bulan Ogos ini di Domino Pizza. 2 keping pizza dengan 4 jenis topping hanya RM31.50! Makan 3 bulan sekali takpa dimaafkan. habislah gaji. huhuhu.

Promotion.4 Flavour 4 People. Maknanya 2 keping pizza untuk empat orang dengan empat topping. wewwwiitttt~ tapi kitorang makan berdua sebab duduk berdua .hehe


nak senang bukak website tengok sauce apa dengan topping apa kemudian kol. sebab 1 pizza ada dua toping jadi kena amik yang menggunakan sauce yang sama ya. Kalau pizza guna tomato sauce bley combine dengan pizza yang guna tomato sauce jugak. Cuma topping berbeza.

Dekat website dia ada letak gambar sauce apa.


Contoh macam ni.hehe.nampak gambar tomato tu. Tu ertinya sosnya sama jadi boleh kahwin





Dua keping Domino Pizza dengan 4 jenis rasa. Cara nak order bukak website dia isi butiran kemudian tunggu emel. Sebab kitorang jenis jakun takut pizza tak sampai terus kol. Lantakkan jela kol baru puas hati dan confirm pizza datang.haha




Kotak yang sangat menarik terasa seperti lukisan grafik didinding-dinding.



Yang ni extravaganza berkahwin dengan meat mania




Yang ni sambal delight + tuna

'
ada 4 jenis crust yang boleh dijadikan pilihan. Antaranya adalah :



Pilih antara 8 ni mana yang korang nak ya!