PRUDENTIAL INSURANS

Monday, March 16, 2015

Kata kata pada kek untuk setiap ulangtahun dari si dia


Tentang dia?

Hurrrmmmmmmmm..

Dia ni jenis senyap jugak bila depan orang. Aku perhati kadang dia ni cakap pakai mata jek. . eiiiiii karut...

tapi kadang boleh lah rasa nak cucuk jek mata dia ni.


nak kata romantis? hahaha.. macam tak macam ya macam tak tak tak macam ya ya ya!

Setiap kali kek ulangtahun aku dia akan tulis kata kata yang macam ni.

kek dia aku tulis biasa biasa nama pun takda.'

kahkah.sorry syg.

kitorng punya kreatif ni beza beza.

kalau dia selalu tulis kat kek.

aku pulak selalu buat ucapan dekat kad.

jadi tak leh lah salahkan aku sangat la.

tuhan anugerahkan kreatifkan akal yang berbeza kan.kan.''support sikit aku lah kawan''

nanti tengoklah dah kawin nanti dia tulis apa.

ada ker tak comel lah, sayangku la.

kita tengok kita tengok.

dengan harapan dia tak bukak entri ni sampai kitorng kawin.


Kek pertama ni aku main main mintakkan dia buat. Tak tahu pulak dia setuju. Last-last tanya siapa buatkan dia kata dia tertidur masa tunggu kek kena bakar. Mak dia yang siapkan.huhu.. terharu




Yang dua ni kek secret recipe.cheese cake blueberry.



Ni chocolate cheese cake .






Yang ni kek baskin robin. sebab dah bosan ngan secret recipe. baru-baru 2014. sebab depan ramai orang jadi mungkin takda ucapan comel sayang semua.hehe.kitorang pun malu la nak letak camtu depan orang.dalam gambar takpe, lain.