PRUDENTIAL INSURANS

Thursday, August 20, 2015

William Corner Kelana Jaya

Tetiba teringat pasal tempat buka puasa aritu. William Corner dekat Kelana Jaya. Nak makan steak gedabak besar kongsi ramai-ramai boleh datang sini . Aritu makan dalam RM130 macam tu makan untuk 6 orang . Kedai dia tepi jalan macam kedai biasa jek tapi makanan dia fushhooww meletup.



Dalam menu ni ada sosej, ada lamb, mash potato , daging slice. nak sebut tu aduh aku ni dah la orang kampung yang order semua member yang dah biasa makan sini.



Nama menu dia aduhh susah aku nak sebut. Dia tulis dekat black board dalam kedai. Sebut jela . Kalau agak tak paham tanya jela pekerja dia nanti dia explain sesatu.




Ni desert nya tak tahu apa nama.