PRUDENTIAL INSURANS

Friday, August 14, 2015

Selamat Hari Raya 2015 ( Syawal masih berbaki dua hari)


Di penghujung raya ni baru nak bagitau pasal raya kan. eh takpe.sempat lagi ni. Harini Jumaat ( 14 ogos 2015 = 29 syawal 1436H), esok dah 30 syawal... Terlalu banyak open house. Ada satu open house kita makan mee ikan ker mee sayur camtu. Dalam kuah dia ada sekor ikan. Sedap! Terima kasih tuan rumah. Percubaan merasa pertama yang memberangsangkan.



Pelita basikal ni dekat Jalan Daud Muar. Ramai orang main bunga api dan mercun dekat sini. Jemputlah datang muar tahun depan mana tahu ada pelita bentuk jet pulak.hehe



Adik tu ngah fokus. keliling pelita basikal ada pelita berbentuk bintang. view kena tengok dari atas baru nampak rupa bintang.



Selamat hari raya. Muka nak tidur dah beraya. Eh tak nampak dah mata kita.



Ni anak buah kita ketiga, nama dia Naurah Qaleesya. Comel kena buli dengan maklang dia.



eh ni syawal tahun lepas. 




Ni syawal tahun ni. Kurus sikit kan kan kannnnnn